عباس قره تپه ای مسئول امور ایثارگران سازمان صدا و سیما در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری حیات، در رابطه با اجرای بند (ر) ماده 87 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه در رسانه ملی اظهار کرد: در سازمان صداوسیما به دلیل اینکه قوانین خاصی بر این سازمان حاکم است، و طبق بند "ر" ماده 87 برنامه ششم توسعه، به این نکته اشاره شده: ایثارگرانی که از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر برخوردار شدند، با داشتن مدرک کارشناسی مشمول بند "الف" ماده 103 قانون خدمات کشوری می شوند و می توانند تا 35 سال خدمت کنند؛ با این حال نکته اصلی که نقش مهمی در اجرای این قانون در سازمان داشت اخذ نظر کارشناسی از مراجع ذی صلاح و ... بود.
وی افزود: کارکنان صداوسیما به دلیل شرایط سخت کاری با 25 سال خدمت و سابقه بیمه در این رسانه بازنشسته می شوند و زمانی که این قانون ابلاغ و پیگیری شد، سازمان صداوسیما اعلام کرد که ایثارگران می توانند 5 سال بیشتر از خدمت خود در این رسانه فعالیت کنند که احکام ایثارگران این رسانه را اصلاح کردیم و مشغول به کار شدند.
قره تپه ای اضافه کرد: با آغاز قانون منع بکارگیری بازنشستگان این موضوع توسط برخی از اصحاب رسانه و همکاران سازمان صداوسیما در قالب گفت وگو با نمایندگان مجلس پیگیری شد که به دلیل تفسیرهای متفاوت از قانون، منجر به برداشت های مختلف و گاه اشتباه شد.
مسئول امور ایثارگران سازمان صدا و سیما یادآور شد: در این شرایط علی عسگری رئیس سازمان صداوسیما دستور رسیدگی به موضوع را ابلاغ کرد. و در نهایت اجرای قانون ایثارگران را صادر کرد.
وی در رابطه با آمار و ارقام مختلف تعداد ایثارگران مشمول این قانون افزود: در سازمان صدا و سیما تقریباً800 نفر در مجموع کل کشور در زمره ایثارگران مشمول قرار دارند که در تاریخ 24/8/1397 این قانون شامل حال 27 نفر از ایثارگران عزیز رسانه ملی می شد که از این تعداد 24 نفر ایثارگر مربوط به همکاران ایثارگر از تهران و 3 نفر از ایثارگران مراکز استان بودند که تعیین تکلیف شدند.